00Days00Hrs00Mins00Secs
Sep 30 2022
30 september 2022

Golf Safari reis 2022

  • 08:00PM
  • Kenia

De Friends for Life Golfreis 2022 begint de tien-daagse reis even buiten Nairobi, de hoofdstad van Kenia. Na 2 dagen zal de reis vervolgen naar onze volgende locatie met een prachtige binnenlandse vlucht naar Masai Mara voor 2 nachten. Op de 6e dag vliegen we opnieuw verder naar Vipingo aan de kust van Kenia, waar we ook weer neerstrijken in een prachtig resort.

Deze reis bevat zo’n 5 golfdagen met aansluitende dagprogramma’s om Kenia op haar best te ontdekken. Behalve de unieke mogelijkheid om te golfen op Afrika’s mooiste golfbanen, bieden wij ook een hartstikke mooi  programma om het golfen heen. Kortom, als u zelf niet golft, dan hoeft u zich geen seconde te vervelen door onze alternatieve activiteiten en ontdekkingen. 

Ook als u graag een balletje slaat, maar geen 18 holes wilt lopen bent u welkom. U bepaalt zelf de golfintensiteit en kunt op uw eigen tempo het aantal holes lopen dat u wenst te lopen. Voor het spelen op de golfbaan in Nairobi (Karen Country Golf club) is echter wel een minimum handicap vereist