Inschrijven Golfsafari 2022

(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Reis interesses

PLAY SOME GOLF

De golfbanen in Kenia zijn prachtig. Bent u beginner of golft u op top niveau, het is hoe dan ook een geweldige belevenis hier te mogen spelen.

GO ON SAFARI

Deze trip is meer dan golf alleen. U reist langs de mooiste gebieden, gaat op safari en u maakt kennis met deze prachtige lokale omgeving.

MEET OUR STUDENTS

Tenslotte zal u kennis maken met onze studenten en ontdekt u hoe de invloed van hun ambitie toekomst biedt aan familie én dorpgenoten.

Joe Albert Doe

Friends for Life Events

Golfreis 2022

Stichting Friends for Life steunt Keniaanse studenten door middel van studiebeurzen voor volledige studies van basisschool tot Master degree, want educatie is het beste middel tegen armoede.

Met de Golfreis 2022 maakt u kennis met dit prachtige land en haar bijzondere mensen. U zult ontdekken hoe geweldig het is om kinderen een toekomst te kunnen  bieden en de investering van 1 kind bijdraagt aan het welzijn van zijn of haar hele lokale gemeenschap.

De reis is opgesteld voor een exclusief gezelschap voor zo’n 20-25 personen. Dit zorgt ervoor dat wij u een unieke, op maat gemaakte reis kunnen aanbieden waarbij u niet in de massa opgaat en optimaal kunt genieten van het prachtige land en de activiteiten die u zult ondernemen.

U wordt tijdens deze reis vergezeld door onze voorzitter van de stichting, Lammert Braaksma, die vele malen afreisde naar Kenia en u zeer gepassioneerd over het land en ons programma kan vertellen. Daarnaast wordt de reis grotendeels begeleidt door Tim Rendell, eigenaar van Inspiral Africa.

Tim is geboren en getogen in Nairobi, maar heeft tevens de Britse nationaliteit. Hij kent Kenia op zijn duimpje, spreekt vloeiend Engels en basis Nederlands. Hij zorgt er tijdens uw reis voor dat het u aan niets ontbreekt. Ook bij vragen, klachten of ziekte staat hij voor u klaar in Kenia.

Meer weten?

Wanneer u zich inschrijft zullen wij meer informatie toesturen en u op de hoogte van de reis ontwikkelingen. Als u zich eenmaal inschrijft om deel te nemen aan de reis nemen wij natuurlijk persoonlijk contact met u op.

Mocht u vooraf brandende vragen hebben kunt contact opnemen met onze event manager Eefje van Vlimmeren.

Stichting
Friends for Life

Telefoon:
+31 (0) 70 3242436
E-mail:
info@friendsforlife.nl