Organisatie

Stichting Friends for Life

Stichting Friends for Life steunt Keniaanse studenten door middel van studiebeurzen voor volledige studies van praktijkopleidingen tot universitaire studies, want educatie is het beste middel tegen armoede.

Met de Golfreis 2022 maakt u kennis met dit prachtige land en haar bijzondere mensen. U zult ontdekken hoe geweldig het is om kinderen een toekomst te kunnen  bieden en de investering van 1 kind bijdraagt aan het welzijn van zijn of haar hele lokale gemeenschap.

De reis is opgesteld voor een exclusief gezelschap voor zo’n 15-20 personen. Dit zorgt ervoor dat wij u een unieke, op maat gemaakte reis kunnen aanbieden waarbij u niet in de massa opgaat en optimaal kunt genieten van het prachtige land en de activiteiten die u zult ondernemen.

U wordt tijdens deze reis vergezeld door onze voorzitter van de stichting, Lammert Braaksma, die vele malen afreisde naar Kenia en u zeer gepassioneerd over het land en ons programma kan vertellen. Daarnaast wordt de reis grotendeels begeleidt door Tim Rendell, eigenaar van Inspiral Africa.

Tim is geboren en getogen in Nairobi, maar heeft tevens de Britse nationaliteit. Hij kent Kenia op zijn duimpje, spreekt vloeiend Engels en basis Nederlands. Hij zorgt er tijdens uw reis voor dat het u aan niets ontbreekt. Ook bij vragen, klachten of ziekte staat hij voor u klaar in Kenia.

Meer weten?

Wanneer u zich vrijblijvend inschrijft voor meer informatie, zullen wij u meer informatie toesturen en u op de hoogte houden van van de reis ontwikkelingen. 

Mocht u vooraf brandende vragen hebben kunt contact opnemen met onze event manager Eefje van Vlimmeren. Klopt niet helemaal: Mocht u vooraf brandende vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze event manager Eefje van Vlimmeren 

Stichting
Friends for Life

Bel Eefje:
+31 (0) 6 38 25 94 13

Of stuur een e-mail:
info@friendsforlife.nl